Home » Over mij

 

Hee, leuk dat je mijn website bekijkt! Ik ben Anja van Alphen en ik woon samen met man en kinderen in Etten-leur.

/ p r o j e c k t  A n / is ontstaan vanuit mijn passie voor tekenen en mooie dingen creëren. Het is heerlijk om hier helemaal in op te gaan en toffe dingen te maken.

Ik richt me vooral op persoonlijke en originele cadeau’s, zoals een huisportret of kaartjes. Natuurlijk zijn andere projeckten ook mogelijk (muurontwerpen, illustratie bij jou blog, handlettering krijtbord/muur, restylen/pimpen logo, enz). Alles is bespreekbaar.

Ik vind het leuk om jouw ideeën en gedachten visueel te maken. Hierbij start ik altijd met tekenen, zodat we samen tot een verfijnd en afgestemd ontwerp komen.

Een paar trefwoorden die hierbij passen zijn: uniek, eigenheid, persoonlijk, intuïtief, ‘feel good’, thuis gevoel, verfijnd, vrolijk, speels, afgestemd, kleurrijk.

Ook heb ik onlangs heb ik ook een leuke set kaarten gemaakt. Toepasbaar in deze bijzondere tijd of zomaar. Inlijsten kan ook! Wil je deze kaarten bestellen, stuur me dan een bericht. Dan komt het helemaal goed…(Ze kosten 6,90 inclusief enveloppen).

Oh, en mijn website wordt nog onderhanden genomen. Maar je vind er in ieder geval alle informatie die je nodig hebt…En een berichtje is zo gestuurd bij mijn contactformulier!