(Huis)portret

Ben je op zoek naar een origineel cadeau?
Bijvoorbeeld voor een verhuizing, verjaardag of andere gelegenheid. Dan is dit zeker een tof idee! Ik teken een blijvende herinnering voor je.

Ik maak mijn werk met veel liefde, aandacht en plezier. Ik vind dit erg belangrijk zodat ik een mooie herinnering op maat kan maken met alle zorg die het verdient. En dat je er blij van wordt!

Hieronder zie je een paar voorbeelden en ideeen.
Linksonder zie je een bijvoorbeeld een huisportret waarin het huisnummer verwerkt is. Dit zou je kunnen laten afdrukken op geborsteld aluminium, zodat je het ook echt als huisnummer op kan hangen naast de voordeur!

Wat als je een huisportret zou willen:

STAP 1: We hebben contact
We gaan in gesprek en bespreken de wensen (bijv. een huisdier achter het raam, je fiets tegen de gevel of je lievelingsboom/plant..).

STAP 2: Benodigdheden
Je levert eventueel foto’s aan als je die hebt. Al heb ik meestal genoeg aan google street view. Hiervoor het ik het adres nodig.

STAP 3: Welk formaat en lijst
Wil je A4 of A3, met of zonder passe partout? Ik werk tegenwoordig ook samen met iemand die op hout afdrukt. Eigenlijk is alles mogelijk! Ik kan je hierbij ook adviseren mocht je er niet uit komen.

STAP 4: Aan de slag!
Ik ga aan de slag voor jouw! En tussendoor stem ik met je af of je het zo gewild had en of er nog iets aangepast kan worden.

STAP 5: En klaar!
Je huisportret is klaar om verstuurd te worden om een bijzonder plekje te krijgen in jouw huis of om cadeau te geven!

KOSTEN:
Ik teken het huisportret eerst met potlood en pen en daarna digitaliseer ik het en indien gewenst voeg ik nog kleur toe. Dan laat ik de tekening afdrukken en kan hij ingelijst worden!

* Ontwerp huisportret zwart/wit (A4 of A3 formaat) inclusief 1 afdruk:  € 165
* Ontwerp huisportret met kleur (A4 of A3 formaat) inclusief 1 afdruk:  € 210

Extra toevoegingen zoals een (bak)fiets, gedeelte tuin, huisdier is vanaf € 10 extra.

* Lijst A4 formaat (zwart): 22,50
* Lijst A3 formaat (zwart): 32,50
* Extra afdruk A4: 7,50
* Op hout (populierenhout): vanaf 37,50

* Voordeurportret (A4 formaat): vanaf 110
* Persoonportret (A4 formaat): vanaf 95

 Hier komen eventueel nog bezorgkosten bij (€ 6,95 standaard).

LET OP: De tarieven zijn afhankelijk van het formaat, aantal en wensen. Voor meer info, ook over de andere soort portretten, stuur een mailtje naar info@projecktan.nl