Illustratie op maat

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat ik maak….Ik word er blij van om verschillende projeckten te doen zoals je misschien al gezien hebt op mijn website of socials.

Naast de (huis)portretten en vrij werk (wat zich soms vertaald in kaarten in de webshop) maak ik ook illustraties/tekeningen in opdracht. Met ook af en toe een erg leuke samenwerking. Ik teken graag jouw verhaal!

Zo heb ik al een poos een samenwerking met Zorgoppas (‘s Hertogenbosch), waarbij ik o.a. illustraties maak bij een blog.
Daarnaast werk ik af en toe samen met Liesbeth Verboomen van Mens in Contact (Tienen, Belgie). Zij schrijft ontzettend mooie teksten/gedichten waar ik dan een illustratie bij maak. En soms ook in kaartvorm.

Een paar andere bijzondere projeckten zijn een paar toffe muurtekeningen die ik heb mogen maken voor o.a. een winkelpassage (Etten-Leur), een grote aankondiging op hout (4 meter lang!) voor een verhuizing voor Zukini (Kasten van Zukini, Breda) en een skyline op kurk bij iemand thuis.

Heb jij zelf een tof idee voor een illustratie/tekening laat het me weten! Dan denk ik met je mee hoe we tot iets concreets kunnen komen!
Neem contact met me op en reageer zo snel mogelijk.