Hoi! Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Ik ben Anja en ik houd van tekenen. In 2018 is \ P r o j e c k t  A n \ ontstaan na een paar leuke opdrachten voor bekenden. Zo is het langzaam gegroeid en begin 2021 ben ik er helemaal voor gegaan en heb mijn vaste baan opgezegd! 

Het allerfijnste is om met mijn tekeningen en illustraties de wereld wat mooier en lichter te maken. Het liefst in een prettig soort eenvoud, afgestemd en zeker niet onbelangrijk een feel good factor. Dit is mijn manier om dit blije gevoel te delen met jou en misschien kun jij het een ander weer cadeau geven. Hier word ik blij van en hopelijk jij ook. 

Ik vind het leuk om verschillende projeckten te doen. Ik maak nu vooral veel huisportretten. Dit is zo leuk omdat er altijd wel een verhaal achter zit wat het persoonlijk maakt. Maar er is nog veel meer! Bijv. een tof voordeurportret voor een verhuiskaart of een portretje van je lievelingsknuffel.

Ik maak ook mijn eigen ontwerpen in de vorm van kaarten en geprint op hout (zie shop). Onlangs heb ik een toffe skyline gemaakt van Leur (Etten-Leur).  

Ook werk ik regelmatig in opdracht voor verschillende projeckten. Zo heb ik onlangs een gave muurtekening mogen maken in een winkelpassage! Superleuk. Verder heb ik ook een paar samenwerkingen met andere bedrijven. Zo werk ik nu samen met Zorgoppas (illustratie bij een blog) en Mens in Contact (illustratie bij gedichten/teksten).

Naast al deze leuke dingen vind ik het fijn om voor dag en dauw op te staan en te genieten van de stilte die dan nog heerst. Het liefst ga ik ook zo vroeg lekker wandelen in het bos. Daarnaast vind ik yoga heel fijn om te doen. 
Lekker een koffietje in de zon, muziek luisteren, boeken lezen. Kortom de fijne dingen in het leven….

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via de contactpagina. Het zou leuk zijn om samen wat moois te creëren.