Hoi! Leuk dat je mijn website bekijkt. Ik ben Anja en ik houd van creëren. In 2018 is \ P r o j e c k t  A n \ ontstaan na een paar leuke opdrachten voor bekenden. Zo is het langzaam gegroeid en begin 2021 ben ik er helemaal voor gegaan! 

Het allerfijnste is om met mijn tekeningen en illustraties de wereld wat mooier en lichter te maken. Het liefst in een prettig soort eenvoud, afgestemd en zeker niet onbelangrijk een feel good factor. Hier word ik blij van en hopelijk jij ook.

Ik vind het leuk om verschillende projeckten te doen. De focus van mijn website ligt voor nu op de huisportretten (en in deze tijd de horeca portretten #steundehoreca), maar er is nog veel meer!

Ik maakt ook mijn eigen ontwerpen in de vorm van kaarten en geprint op hout (zie shop). Verder maak ik in opdracht o.a. illustraties bij een blog, verhuiskaarten, restylen/pimpen logo.

Verder vind ik het leuk om toffe samenwerkingen te doen. Zo werk ik nu samen met Zorgoppas (illustratie bij blog) en Mens in Contact (illustratie bij gedichten/teksten).

Naast al deze leuke dingen vind ik het fijn om voor dag en dauw op te staan en even te genieten van de stilte, wandelen, yoga, koffietje drinken bij dat ene leuke koffietentje, kraanvogels vouwen (net ontdekt) en choco amandelen met kaneel.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via de contactpagina. Het zou leuk zijn om samen wat moois te creëren.