Reviews

Huisportret

‘Afscheid nemen van een huis waar je veel herinneringen hebt is niet gemakkelijk. Maar ik kan je wel zeggen dat een Huisportret van Projeckt An de pijn kan verzachten!
Ze weet in zwart/wit met een beetje kleur het huis precies zo weg te zetten zoals het op zijn mooist is. Zelfs de kat en de oude notenboom krijgen een eervol plekje op het portret.
Het is een cadeautje voor iedereen met warme herinneringen aan deze plek. Wat zal ik veel mensen hier blij mee maken!’

Trouwkaart

‘Voor ons trouwen wilden wij een originele en persoonlijke uitnodiging die echt bij ons zou passen. Hiervoor schakelde wij An in omdat ze al eens een heel mooi huisportret voor ons gemaakt had. Dit bleek de perfecte keuze, ze heeft onze wensen zo goed begrepen en de feedback van onze gasten op de uitnodiging was dan ook “wat een toffe uitnodiging, helemaal jullie” .

Daarnaast is An een heel fijn persoon in de omgang en heeft ze ook het drukwerk met zorg en aandacht voor ons geregeld. Een dikke aanrader dus!!!’

Huisportret op hout

‘M’n schoonvader heeft jarenlang een sportprijzen winkel gehad en moest hier gezien zijn leeftijd helaas mee stoppen. Wij hebben Anja input gegeven over wat belangrijk was voor mijn schoonvader en wat de kenmerken voor zijn winkel waren. Dit is heeft zij echt super omgezet naar een tekening van de woning /winkel.
Hij is er echt super blij mee en de tekening hangt nu vol trots in zijn appartement.’